Brian

Min hobby er Computer som jeg har ejet en af siden 1974.

 

Min Computer : ZOTAC H67ITX CPU 2,90 GHz 4 kerner (Intel I5 2310)

8 GB DDR3 250 gb Samsun SSD HD

Grafikkort: ZOTAC GeForce GTX 560

DVD Brænder LiteOn DVD±RW (+R dobbeltlag) - 30/30 ADSL - lydkort

22" Philips fladskærm - Canon CanoScan LIDE 70 USB Skanner - Canon Pixma ip7250 Printer

 

Microsoft SideWinder X6 keyboard -Microsoft Sculpt Ergomic mus Microsoft SideWinder 3D Pro Joystick - Micosoft rat og pedaler - Medion 5,1 Højtalersystem.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mit Erhverv: Jeg forlod militæret efter 4 år kørte derefter lastbil i ind og udland indtil jeg blev gammelt nok til at få taxa kort, i 1976 fik jeg så min egen taxa.

I dag er jeg pensionist og sidder stadig i en stol med hjul under (kontorstol), men der render ikke mange kilometer på min kørsels-rekord som nu står stille på lidt under 3 millioner km.

Min Fritid: Jeg er Campist sammen med min dejlige kone Lis. Efter at vi i mange gode år har camperet i Udbyhøj på Randers Fjord Camping, senere i en periode på 3 år i Fjellerup hos vores meget gode venner i gennem mange år, havder FDM Camping Hegedal Strand, er vi nu tilbage på Randers Fjord Camping i Udbyhøj.

 

Min Kone: Lis Maigaard Andersen, hjælper nogle ældre med lidt af hver. Efter hun i mange år har hjulpet mange unge som gamle med at have det sjovt på Rio Bravo i Randers.

 

E-mail : lismaigaard@live.dk E-mail : brian@brianjyde.dk

Sidst rettet

11. Januar 2017

 

Kontakt mig hvis du mener noget på mine hjemmesider er forkerte eller kunne laves bedre. Jeg vil også gerne vide hvad du syntes om siderne

 

Jeg vil forsøge, at finde gode og dårlige ting ved Windows 10 og give min viden videre til dem som ønsker det

Mit navn er:

Brian Trøstrup Andersen,

jeg bor i Randers.

sammen med Lis

Har 3 drenge som alle er flyttet hjemme fra