Brian

Mit navn er:


Brian Trøstrup Andersen,


jeg bor i Randers.


sammen med Lis


Har 3 drenge som alle er flyttet hjemme fra


Min hobby er  Computer som jeg har ejet en af siden 1974.


 

Min Computer :  ZOTAC H67ITX  CPU 2,90 GHz 4 kerner (Intel I5 2310) 

 16 GB DDR3  - 250 gb Samsun SSD HD

Grafikkort: ZOTAC GeForce GTX 560

DVD Brænder LiteOn DVD±RW (+R dobbeltlag) - 30/30  ADSL - lydkort

27" Philips fladskærm - Canon CanoScan LIDE 70 USB  Skanner -  Canon Pixma ip7250  Printer

 

Microsoft SideWinder X6  keyboard -Microsoft Sculpt Ergomic  mus Microsoft  SideWinder 3D Pro Joystick - Micosoft rat og pedaler - Medion 5,1  Højtalersystem.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mit Erhverv: Jeg forlod militæret efter 4 år kørte derefter lastbil i ind og udland indtil jeg blev gammelt nok til at få taxa kort, i 1976 fik jeg så min egen taxa.


I dag er jeg pensionist og sidder stadig i en stol med hjul under (kontorstol), men der render ikke mange kilometer på min kørsels-rekord som nu står stille på lidt under 3 millioner km.   


Min Fritid: Jeg er Campist sammen med min dejlige kone Lis. Efter at vi i mange gode år har camperet i Udbyhøj på Randers Fjord Camping, senere i en periode på 3 år i Fjellerup hos vores meget gode venner i gennem mange år, havder FDM Camping Hegedal Strand, er vi nu tilbage på Randers Fjord Camping i Udbyhøj.


 

Min Kone: Lis Maigaard Andersen, hjælper nogle ældre med lidt af hver. Efter hun i mange år har hjulpet mange unge som gamle med at have det sjovt på Rio Bravo i Randers.


 

E-mail :  lismaigaard@live.dk     E-mail :  brian@brianjyde.dkSidst rettet:


17. November 2018


 

Kontakt mig hvis du mener noget på mine hjemmesider er forkerte  eller kunne laves  bedre. Jeg vil også gerne vide hvad du syntes om siderne